Search
  • Bikebro

Koala Mount - ček

Lani smo se preselili v svoje malo stanovanje in od prvega dneva mi je na hodniku med dnevno in spalnico stal vsaj en bajk...

Med kravjo 800mm balanco, vratci za malo šunko Kali, vodo za malo večjo šunko Buffy je ostalo lih dovolj placa za mojo vitko postavo...moja draga je imela že probleme.Nad stopnicami sem imel ful prostora in sem se že dolgo časa igral z idejo da bi tam gor nabil bajk. Seveda v glavi sem imel škripec, po možnosti na motorček, da mi ne bi bilo treba dvigat bajka gor ampak na koncu ugotoviš da je simple res najboljše.

PanaBikes izdeluje svoje zidne nosilce za bajke in sem ga vzel za probat.

V kompletu dobiš 4 kose, 2 nosilca na katere daš bajk z gumami, enega v katerega zatakneš pedalo in pando. Ki, je bolj kot ne estetske narave.

Inštalacija, če nisi prav poseben debilko, je enostavna.

Rabiš vrtalni stroj, m6 sveder za zid, wasser vago, svinčnik, m6 vijake z vložki, pivo, križni izvijač in še eno pivo. Zvrtaš nekaj lukenj na pravo razdaljo in višino, daš prave vložke in vijake in to je to.

V kompletu ni vijakov, greš v Bauhaus ali Obi po m6 vijake z vložki za steno za par eur.

#diy bitch.


Najlažje izmeriš vse potrebno tako, da na 'suho' zmontiraš na tleh. Postaviš bajk ob steno, daš 'noge' pod kolesa, izmeriš razdaljo med njimi, nastaviš črni del za pedalo in izmeriš višino do tal.Potem samo te mere preneseš na svojo steno.

Jaz sem Koalo dal nad stopnice, in sem moral še malo z lojtrami čarati ampak je šlo.

Zraven dobiš seveda tudi vsa potrebna navodila.Za teh 30eur se ne izplača sam čarati in kupovati pločevine, rezati ipd.

Tu imaš vse narejeno in pobarvano, samo flikneš na steno.


Za naročilo skoči na Panabikes FB.#yeaboii #ček

71 views

©2019 bikebro